Pepparkaksfil


Pepparkaksfil är gott, juligt och lätt att göra. Blanda kanel, kardemumma, malda nejlikor och mald ingefära. Jag vet inte vilka proportioner som blir bäst, jag brukar blanda lite på måfå!


OBS! Frukosttestet blev lite försenat som ni har märkt, men det drar igång nu på måndag!


Kommentarer
Postat av: MalinKalin

Åh det där såg gott ut :)

2010-12-11 @ 15:05:49
URL: http://malinkalin.blogg.se/
Postat av: Ida

Åh, måste tipsa om pepparkaksmusli när jag ser detta! så fruktansvärt gott :) man blandar lite allt möjligt som man vill ha i sin musli, och tillsätter pepparakskryddorna och sen in i ugnen.. supergott :D

2010-12-12 @ 02:39:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback