Efterrättstips


En fräsch, enkel, snabblagad och mycket god efterrätt.

Ingredienser till 1 portion
125 gram kesella
1,5 dl frysta jordgubbar
10 gram mörk choklad

Gör så här
Lägg kesella och jordgubbar i en mixer och kör till en slät massa. Hacka chokladen fint och blanda ner. Häll blandningen i en frystålig behållare och ställ den i frysen i cirka en timme. Ät genast!


Receptet kommer från Fredrik Pauluns bok
"LCHQ - Lågkolhydratkost av högsta kvalitet".


Kommentarer
Postat av: Katarina

Låter fräscht och gott!

2012-01-15 @ 03:27:00
URL: http://hovkonditorn.blogspot.com
Postat av: Tess

Mm vad fräscht & gott! :-)

2012-01-17 @ 21:30:38
URL: http://Http://Theresiast.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback