Aveqia

I fredags hade vi "team building-dag" på jobbet. Under dagen pratade vi värderingar, lyssnade på en föreläsning om kommunikologi och lärde känna varandra bättre. Dagen, eller snarare kvällen, avslutades med ett besök på Aveqia i Stockholm, något som skulle visa sig blir en annorlunda och väldigt rolig upplevelse.

Jag skulle beskriva Aveqia som en blandning mellan ett väldigt fint kök, en restaurang och ett vardagsrum, där man träffas för att laga mat, äta och ha roligt tillsammans. Men det är inte riktigt som en vanlig middag hemma... Här får man en färdig meny och ingredienser, man delas upp två och två och lagar en rätt tillsammans med en duktig kock som är med och coachar. Vi var fyra stycken par och middagen bestod alltså av fyra rätter; en förrätt, en mellanrätt, en huvudrätt och en efterrätt. Den rätten man hade lagat fick man presentera och servera. Kockarna hade även som uppgift att servera ett passande vin till och berätta lite om vinets historia.

Att laga mat och äta alla rätter tog ca fem timmar. Tiden gick jättesnabbt, vi hade jätteroligt och maten var hur god som helst! Jag kan verkligen rekommendera ett besök på Aveqia. Det passar jättebra för kollegor som vill göra något kul tillsammans, ett gäng kompisar som vill göra nåt mer än att bara gå ut och äta, eller för vem som helst som vill göra nåt riktigt kul och lärorikt, samtidigt som man träffar nya människor!

Har någon av er varit på Aveqia?


Förrätten: "Norrland möter Asien"Mellanrätten: "Höstsvamp med getostravioli och Karl-Johansvampskum"Huvudrätten: "Knaprigt ankbröst med pumpakräm, anklever och fikon"Efterrätten (Bilden kommer på hemsidan, eftersom jag glömde att ta en egen bild): "Bakad rom- och chokladfondant med gräddfilsglass, inkokta körsbär och yoghurtflarn"


Kommentarer
Postat av: Matskafferiet

Låter otroligt lärorikt och kul!

2011-11-01 @ 22:59:10
URL: http://www.matskafferiet.se
Postat av: Madde

Låter riktigt kul, och vilka lyxiga rätter ni fick till! :)

2011-11-01 @ 23:20:18
URL: http://larosabelleza.blogg.se/
Postat av: Emma

Vilken rolig grej! :)

2011-11-02 @ 08:04:58
URL: http://ptemma.shapemeup.se/
Postat av: Tess

Spännande! Och vilken lyx :)

2011-11-03 @ 14:38:17
URL: http://theresiast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback