Sommarmellanmål
Kesoplättar med fruktsallad (galiamelon, passionsfrukt och nektarin) och en klick kesella. Ett somrigt och supergott mellis!
Ingredienser till ca 8 st kesoplättar
250 gram keso
2 ägg
2 msk mjöl
1 msk havregryn
En nypa salt
Gör så här
Rör samman alla ingredienserna. Värm lite matfett i en stekpanna och stek som vanliga plättar, några minuter på varje sida.
jag käkade kesoplättar igår - gudomligt gott.
serverade med vaniljkesella och färska svenska jordgubbar <3.
måste prova, lät jättegott :D
Jaa, halloumi är verkligen smarrigt :)
Gud så gott det ser ut!
HUR kan du steka plättarna? Älskar kesoplättar men det blir verkligen katastrof när jag steker dom, dom bränns fast och stelnar aldrig. Resultatet ser ut som äggröra... Tips?!
Vilka härliga recept du har! Hit kommer jag tillbaks :) Kolla gärna in min nystartade blogg med tips på enkel och billig (och gärna hälsosam) mat!
åh dessa plättar måste jag absolut prova. Verkar hur enkelt och gott som helst. Receptet sitter nu på kylen, brevid receptet till bovetepannkakor. =) xxx