Elinas pytt i panna

Hemmagjord pytt i panna är en snabb och enkel rätt som jag tycker att man glömmer bort lite. Idag gjorde jag en med blodpudding, morot, palsternacka, rödbeta och lök. Det kanske låter lite konstigt att ha blodpudding i, men jag tycker att det är ett jättebra alternativ till tärnat kött som man brukar ha!


Hemmagjord pytt i panna med bland annat blodpudding. Serverad med stekt ägg och inlagda rödbetor.

Ingredienser till ca 4 portioner pytt i panna
2 morötter
2 palsternackor
2 rödbetor
1 gul lök
1 paket blodpudding
Matfett till ugnsformen
Salt

Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader. Skala och tärna rotfrukterna och löken. Smörj en ugnsfast form och lägg ner rotfruktstärningarna och löken i den. Salta. Låt det stå i ugnen i ca 15 minuter. Skär under tiden blodpuddingen i mindre bitar. Lägg in även dem i ugnsformen när det har gått en kvart, och låt stå i ugnen ytterligare ca 10 minuter.


Kommentarer
Postat av: Anna

Det är såna här recept jag gillar! Lite halvt konstiga haha. Måste jag prova någon dag här framöver.

2010-09-29 @ 20:44:09
URL: http://blogg.vk.se/matglad
Postat av: Helena

Tack! Det är roligt och lärorikt! Tänkte testa andra koster sen också :)

2010-09-29 @ 20:50:53
URL: http://matresan.blogg.se/
Postat av: Magdalena

åh, jag totalt älskar din blogg :) fortsätt med att uppdatera ofta! :D

2010-09-29 @ 21:30:53
Postat av: Sörängen

Oj vad gott det ser ut.

2010-09-30 @ 09:46:27
Postat av: Sörängen

Oj vad gott det ser ut.

2010-09-30 @ 09:47:05
Postat av: TEBE

Åh vad glad jag blev nu, en blogg om mat :D

Riktigt kul läsning enligt mig, länkar dig från min sida!



PEACE

2010-09-30 @ 11:35:30
URL: http://locopilla.blogg.se/
Postat av: Lollo

Åh vad gott! :)



Trevlig helg!

2010-10-01 @ 14:06:43
URL: http://louisebergmansjambalaya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback