Gott mellis!
Kesokaka är ett mättande och gott mellanmål. Den här gången lagade jag den i en fin liten portionsform.
Ingredienser till ca 3 portioner
2 ägg
250 gram keso
2 msk grovhackad mandel
Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader. Vispa äggen lätt. Rör ner keso och hackad mandel. Smörj ugnssäkra formar och häll i blandningen. Grädda i mitten av ugnen 20-30 minuter. Kakan ska bli fast och ytan ska få lite färg.
Var gärna med i min veckans blogg här http://lillagroda.se/2010/november/dagens-blogg-7.html och missa inte tävlingarna i menyn (på startsidan)
ser gott ut :) gillar keso!
Älskar keso så det här är nog nåt för mig:)
Vilket lyxigt mellanmål!
GOTT! :D
Gott mellanmål! :)
Hejsan
Äru sugen på en design så kostar bara mina designers 75 kr eller 100 :P
hej!
Vad gott det ser ut och vilken fin liten form, var har du köpt den?
Mumms vilket gott recept! En blandning mellan omellett och en efterrätt tyckte jag :) Jag tillsatte även kanel vilket blev riktigt gott! Åt med frukt, keso och hallonsylt till. Tack för en inspirerande och bra blogg!
Anonym - Formarna kommer från DUKA!
Hej
Härligt mellanmål. Jag går igenom Dukans proteindiet,
så jag kommer att byta ut mandeln mot havrekli och smaksätta med mmandelolja
Gott!