Lunch
Fullkornsbulgur med kycklingröra och sallad bestående av rädisor, ärtor, majs, tomat, broccoli, gurka och paprika.
Ingredienser till ca 4 portioner kycklingröra
3 Kycklingfiléer
Matfett till stekning
1 msk redning
2 dl crème fraiche
1 dl vatten
1 msk stark senap
6 st soltorkade tomater i strimlor
3 msk persilja
1 krm svartpeppar
Gör så här
Skär den tinade kycklingen i mindre bitar. Hetta upp matfett i en panna och bryn kycklingen i några minuter. Strö över redningen och blanda om. Häll över vatten och crème fraiche. Rör om och koka upp. Låt såsen koka några minuter. Tillsätt senap och soltorkade tomater. Låt koka ca 2 minuter. Krydda med persilja och svartpeppar.
Jag inspirerades av detta recept på kasslersås från Allt om mat.
Kommentarer
Postat av: Lina
Du använder fullkornsbulgur ser jag, men är vanligt bulgur inte hälsosamt?
Postat av: Sofie
Vilken fetthalt har du på creme fraichen?
Postat av: Emmy
Ser jättegott ut!
Postat av: Filibabba
Lina - Jo, det är också bra, men just idag kände jag för fullkornsbulgur. =)
Sofie - Jag använde lätt crème fraiche!
Postat av: Jessica / stylebyojj
det var en gång en rysk, en tysk och en bellman. då sa bellman, går du inte in på stylebyojj.blogg.se kommer det här skämtet handla om dig..
Postat av: Jonna
mums! din blogg sparar jag så slipper jag köpa kokbok! ;)
riktigt goda recept och fina bilder! :)
Postat av: S
Ser supergott ut!
Postat av: Drusko
Man blir ju riktigt hungrig fast det är denna tidiga timme.
Postat av: Hanna
Mmm, ser jättegott ut!
Trackback