Rabarberpaj
Det här receptet kan jag verkligen rekommendera.
Det blir en "knäckig" och väldigt god paj!
Ingredienser till 1 paj
2 dl havregryn
2 dl socker
1,75 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver
1 krm vaniljsocker
125 g smör
0,5 dl vispgrädde
0,5 dl ljus sirap
3-4 st rabarberstänger
Gör så här
Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Smält smöret i en gryta tillsammans med grädde och sirap och blanda sedan ner det i bunken med de torra ingredienserna. Hacka rabarbern i mindre bitar, lägg dem i en smord form och bred på röran. Grädda ca 40 min i 150 grader.
Receptet hittade jag här.
Åh vad gott det ser ut! :)
Rabarber är såå gott! Och det knäckiga låter lovande :)
Ser extremt gott ut! Måste testas=)
Åh jag älskar rabarberpaj!! :) speciellt det här knäckiga
Ahhh..., jättegott!
Rabarberpaj är så gott!!!
älskar rabarberpaj! Jag har ett recept med kokostopping på som är suveränt god, men denna låter också helt underbar så den måste jag provbaka.
Matmuffins tycker jag är bra att ta med sig som mellis på skolan och så, då passar dom perfekt
every time I look at food I get crazy about it!