Glutenfria Blåbärsmuffins


Ingredienser till ca 12 st glutenfria blåbärsmuffins
2,5 dl strösocker
1 dl matolja
3 ägg
1 dl glutenfritt mjöl
2 msk potatismjöl
1 tsk kanel
225 gram blåbär

Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa samman socker, olja och ägg med elvisp, i ca 2-3 minuter. Ställ åt sidan. Sikta ner vetemjöl, potatismjöl och kanel i en skål och blanda om. Blanda samman mjölblandningen med äggsmeten. Häll upp smeten i muffinsformar och grädda i ca 20 minuter.

Det blir riktigt saftiga och goda muffins! :)


Kommentarer
Postat av: Mia

Dom såg allt goda ut :)

2010-06-08 @ 08:31:08
URL: http://metrobloggen.se/sweetpee

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback