Frukost


För ett tag sen provade jag att ha blåbärssoppa på gröten. Idag testade jag med nyponsoppa istället, vilket också blev väldigt gott! Ett tips är att blanda ut både blåbärssoppan och nyponsoppan med lite mjölk, så att det blir lite "lösare" konsistens. Då blir det ännu godare att ha på gröten! =)

Kommentarer
Postat av: Anonym

BRA tips! Det har en gröt-lover som jag faktiskt aldrig tänkt på tidigare:)

2010-02-18 @ 10:22:04
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Sandra

Jag hade alltid nyponsoppa på gröten för några år sen. Smarrigt och passar bra ihop med kanel också om man vill ha det. Saftsoppa är också väldigt gott till gröt. :)

2010-02-18 @ 15:10:18
URL: http://whatsandrasaid.blogg.se/
Postat av: Jenna

Tycker om den här idén! har glömt att testa blåbärssoppan men ska göra det imorgon tror jag! Gör du soppan kall eller varmvispad? :)

2010-02-19 @ 21:32:57
URL: http://jennas.blogg.se/
Postat av: Jenna

Det var supergott :D mer blåbärssoppa på gröt blir dey!

2010-02-20 @ 07:44:44
URL: http://jennas.blogg.se/
Postat av: Matilda

Vilken spännande idee att ha nyponsoppa på gröten!! Det var alldeles för länge sen jag åt nyponsoppa också. Kram Matilda

2010-02-20 @ 14:22:26
URL: http://www.pampam.se
Postat av: Catrin

det måste testas! Själv sötar jag med honung (bättre än behandlat socker) och kanel och så mjölk till.

2010-02-23 @ 15:12:38
URL: http://cocobycatrin.blogg.se/
Postat av: Sandra Lundgren

Testa att kläcka i ett ägg efter halva koktiden och koka gröten någon minut längre än vanligt. Är riktigt gott och gröten blir lite mer fluffig och fiberrik(?) skulle jag tro. Jag kan inte äta gröt på något annat sätt längre :)

2010-02-24 @ 00:33:04
URL: http://lillagill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback