Fisksoppa


Fisksoppa toppad med fetaost

Ingredienser (för ca 4 portioner)
600 gram vit fisk
1 rödlök
1 vitlöksklyfta
1 msk olivolja
2 msk tomatpuré
1 tsk strösocker
2-3 dl vatten
3 dl hackad bladspenat
4 st tomater
1,5 tsk salt
0,5 tsk timjan

Gör så här
Skär fisken i mindre bitar. Skala och finhacka rödlök och vitlök. Fräs löken och vitlöken i lite olivolja i en gryta med tjock botten. Blanda tomatpuré, socker och vatten och häll i grytan. Lägg i fisken. Häll på mer vatten om fisken inte täcks. Hacka tomaterna och spenaten och lägg i grytan. Krydda med salt och timjan. Låt sjuda under lock i 5-10 minuter.

Kommentarer
Postat av: Mamma Mat

Så himla gott detta låter. Jag älskar fisk och älskar fetaost. Ska absolut provas!

Hälsningar Mamma Mat

2009-10-31 @ 18:55:57
URL: http://mammamat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback