Mellanmål/Efterrätt
Det här är ett av mina favoritmellanmål. Hur gott som helst! Det fungerar också bra som en lite nyttigare efterrätt.
Du behöver
1 äpple
Lite keso
En skvätt Fun Light (jag använde Peach Passion)
1 hackad torkad aprikos
Några pumpakärnor
Kardemumma
Kanel
Gör så här
Sätt ugnen på 225 grader. Dela äpplet på mitten, ta bort kärnhuset och gröp ur lite av köttet så att en liten "grop" bildas i äpplet. Blanda ihop keso, Fun Light, aprikosbitarna och pumpakärnorna. Klicka ner det i äpplet. Pudra över kardemumma och kanel. Låt stå i ugnen i ca 15 minuter.
Innan gräddning i ugnen
Vilken spännande blandning du gjort med saft dessutom! Fast jag föredrar "riktig" saft med riktigt socker! Det ser gott ut!
mums vad gott det verkar
ser gott ut :)
Är det svenska obesprutade egenodlade äpplen? I så fall är dom väl smakrikare än dom som på båt varit på väg hit i flera veckor?
mirran - det är svenska äpplen, från trädgården! Mycket goda! :D
Så spännande det såg ut. Något som jag absolut måste prova på en kväll här i höst.
Låter supersmarrigt!
åh, det här lät gott :) brödet i ett inlägg längre ner såg inte heller dumt ut :)
du får ha en fortsatt bra dag!
ser gott ut! =)
haha jo det var verkligen en överraskning ;) Vi som inte ens brukar äta flingor får nog lära oss!
Åh vilket smsaskigt mellistips! Det där skulle jag verkligen älska... De tblir garanterat ett mellanmål eller en efterrätt inom kort!
Gud så gott!
Nu ligger det i ugnen :)
Wow, läckert!
Verkar sjukt gott! D ska jag testa snart här framöver. Puss på dig, du saknas här uppe. Hoppas Uppsala går bra :)
funkar bra i mikron också om man har bråttom. :)
det ser lite äckligt ut men det är kanske gott jag har inte provat:)?