Mellis

Jag gillar verkligen mellanmål. Det går att göra väldigt gott och så tycker jag att det är ett bra sätt att få i sig livsmedel som frukt, bär, mejeriprodukter, nötter, frön och grönsaker. Detta mellis åt jag ca två timmar ett intensivpass på Friskis & Svettis. Jag tyckte att det var ett lagom mellanmål att äta ett par timmar innan ett ganska tufft pass. Efter passet åt jag en "riktig" måltid.
Mellis:
• Lättfil med musli, sötmandel, passionsfrukt, banan, äpple, solrosfrön, hela linfrön och torkade aprikoser
• Smörgås med philadelphiaost, skinka, tomat och avokado
roligt med foton på dina mellis!! kan du inte laga ett eget inlägg med flera tips på olika mellis och foton bredvid :P du har så fin blogg!
Torkade aprikoser, är inte det lite lyxigt?...men gott gissar jag.
Drusko - Nej jag tycker inte direkt att man kan säga att det är lyxigt. En påse är ganska billig, kankse runt 13 kr, och räcker ganska länge! =)
Måste bara säga: Vilken SUPER härlig blogg du har ! Hittade den genom "Spark i baken". Din blogg kommer jag verkligen att följa, var så säker !
Keep up the god work woman !=)
Kram
Vilken underbar blogg du har! Det hade varit kul med frågestund i bloggen! :-)
så roligt att se dig som blogg i fokus hos spark i baken! :)
Vilket läckert och gott mellanmål som vanligt när man kikar in på din härliga blogg! Passionsfrukt tar jag till mig :D Jag hade nästan glömt bort att man kan äta det ju. Tokigt :p
Hej ! Fin blogg !
Du skiver att du tar hela linfrön. Jag har hört att krossade är bra. Vet du vad de ger för skillnad ?
ljuvliga foton på alla dina mellis!! snälla kan du komma med bilder och förslag på perfekta mellis att ta med sig till skolan när man har 8 timmars skoldag.. yoghurten blir varm, salladen dålig, you name it.. enklast är det med banan eller så, men roligast med variation! snälla ge tips :)
Ny här, men detta kanske kan bli en blogg för mej att följa!! Jag brukar på skämt påstå att jag har vitaminmani, jag vill verkligen lära mej om hur det vi stoppar i oss påverkar oss, och Inspirera folk till att ta sej tid till att använda sitt kök.
Hörs säkert igen!