Apelsinmarinerad kyckling

♥ Apelsinmarierad kyckling (se nedan)
♥ Röd quinoa
♥ Sås gjord på lätt creme fraiche, skånsk senap och sweet chili-sås
♥ Sallad gjord på majs, ruccolasallad, tomat, pumpakärnor, röd paprika, tomat och svarta oliver
Blanda samman ca 3 msk saft från en apelsin och ca 1 msk mango chutney. Lägg en tinad kycklingfilé i en plastpåse och häll i marinaden. Låt ligga i kylskåp några timmar. Stek sedan i ugnen; 200 grader i 15-20 minuter. Efter att kyckligen har vart inne halva tiden i ugnen, lägg på lite apelsinkött på kycklingen och låt stå sista tiden i ugnen.
Gott!
Kommentarer
Postat av: Johanna
Mmm. Det verkar gott!
Postat av: carolina
men åh vad gott det såg ut! mumma =) hela tallriken var som en symfoni i färg och smaker! fintfint!
Postat av: Cattis
Det där såg verkligen spännande ut!:) Mums:)
Postat av: Mamma Mat
Mmmm, det ser verkligen gott ut. Jag har inte vågat mig på quinoa ännu, men det är kanske att rekommendera?
Hälsningar Mamma Mat
Trackback