Kvällsmål

♥ Lättfil med sharonfrukt, nätmelon, blåbär och solroskärnor
♥ Smörgåsar med rökt kalkon, sallad och paprika. Brödet är gjort efter receptet i inlägget nedan, och denna gång hade jag i krikon. Det blev jättebra! =)

Krikon är en underart till plommon, och vi har massor av dem i våran trädgård! :D
Kommentarer
Postat av: ..:Sarah:..
men desamma :)
Postat av: Mimmi
Så gott med plommon, kul att ni får så mycket!
Postat av: saratilda
Vilken mumsig fruktost
www.saratilda.blogg.se
Postat av: Helena Ljunggren
Fantastiskt gott med krikon!
www.helenaljunggren.com
Postat av: Kryddburken
Härligt gott med krikon alltså! Att bara sätta sig ner under ett träd och äta... Jag brukar göra marmelad på dessa, det blir himla gott på hårt tunnbröd! Hoppas allt är väl med dig! Kram från mig på ön...
Postat av: Emma
Gud vad gott och nyttigt det där ser ut att vara!
Postat av: Fröken Dill
Spännande med krikon, är de söta, som små plommon eller mer syrliga?
Undrar fröken Dill
Postat av: tina
Krikon! Aldrig hört talas om detta, intressant!
Trackback