Lunch


Blodpudding
Keso
Osötad lingonsylt
Paprika- och vitkålssallad
Morot


Jag provad att laga blodpuddingen i ugnen och det blev riktigt bra faktiskt!
Värm ugnen till 225 grader och sätt in en smord form med uppskurna blodpuddingsbitar på, i övre delen av ugnen. Värm i ca 5 minuter.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Längesedan jag åt blodpudding, men nu vart jag sugen!!

2008-10-14 @ 18:41:43
URL: http://hanneys.blogspot.com
Postat av: mirran

Gott,gott.

2008-10-15 @ 09:09:55
Postat av: mik

vart i sverige läser du? :) och hur länge har du läst?

2008-10-16 @ 00:40:18
URL: http://mymica.blogg.se/iheartgreen
Postat av: Dani

ska man 'ta mjölkprodukter när man käkar järn? ;P

2008-10-16 @ 22:30:37
URL: http://justdani.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback