Äppelpaj... Mums!

Äppelpaj (med lite jordgubbar!)
Gott, snabbt och superenkelt!
5 äpplen
5 jordgubbar
125 g smör
1 dl strösocker
2 dl havregryn
0.5 dl vetemjöl
Lite kokosflingor
Lite kanel
Sätt ugnen på 225 grader. Skala och kärna ur äpplena. Skär dem i klyftor. Lägg bitarna i en ugnssäker form tillsammans med jordgubbarna. Strö över kanel. Smält smöret i en kastrull och blanda sedan i socker, mjöl, havregryn och kokosflingorna. Fördela blandningen över äpplena. Ställ in i mitten av ugnen i ca 20 minuter. Klart!

Gott!
gottit! själv bakade jag en chokladkaka idag muuuumsig som tusan!
Oj, så gott ! :)
Gud så gott det lät med både äpplen och jordgubbar! Och kokosflingorna. Saliven börjar rinna i munnen.
En ovanlig kombination, jordgubbar och äpplen. Säkert gott. Lite kokosflingor bara? Åtminstone 1 dl behövs.
Karin - Man kan ju ha i så mycket som man passar. Jag hade faktiskt i just 1 dl, men man kan ju utesluta dom helt också om man vill. =)
mumsigt :)
åh, äppelpaj är verkligen jätte gott! smulpaj med svenska äpplen o kanel o nötter. serverad med fluffig vaniljvisp. mums :)
Mums! :)
Åh! Gud vad gott det låter! :D
Haft en jätte bra helg här i Örebro :D men idag åker jag hem :/
Tack så mycket och vad kul att du hittade till min blogg. Du har verkligen många roligt och intressanta recept här och jag kommer definitivt att testa något av dem i framtiden!
hmm kan man få en bit äpplepaj?
hihi tack! kul att du gillade bilden =)
kram!
testade receptet fast med lite mandelmassa och hyvlad mandel, vart kanon =)