22 september
Ni som har läst min blogg ett tag vet att jag gillar blodpudding. Det är kul att variera det man serverar som tillbehör och jag försöker komma på olika kombinationer varje gång. För några dagar sen testade jag något som blev jättegott!
Riv en morot grovt, strimla vitkål och fichacka ett äpple. Blanda samman allt med kesella och lingonsylt i valfri mängd.
En mycket bra och väl disponerad krönika, bra!
Min favorit till blodpudding är surkål blandat med riven morot och lingonsylt, MMMM :D
Jag undrar hur du rekomenderar att man äter en måltid med blodpudding för att den ska bli komplett? Vilka tillbehör och vilka mängder?
Tack!
Åh vad sugen jag blev på blodpudding! =)
Det där låter skitgott, får testa det :)
Tänkte tipsa om ett gott laxrecept:)Alla som smakat det har älskat det & bett om receptet! Superenkelt är det med:)
Lax toppad krämig västerbottensost
Det här behöver du :
4 laxfiléer
Vitpeppar
Flingsalt
150 gram riven västerbottensost
299 gram philadelfiaost (naturell)
GÖR SÅHÄR :
Smörj en ugnsfast form. krydda med vitpeppar och strö över flingsalt. Rör ihop philadelfiaosten med den rivna västerbottensosten. Bred över röran på laxfiléerna. Gratinera i ugn ca 20-25 min i 225 grader. Servera med kokt potatis, haricots verts & citron.
Usch, jag önskar verkligen att jag gillade blodpudding eftersom det är så billigt och nyttigt.. Men tyvärr kan jag inte med det :p Men för er som gillar det är detta säkert ett smarrigt recept! :)
Vad gott med blodpudding!!
Mina favorittillbehör är keso,rårörda lingon och vitkålssallad ..MUMS!