En müsli som funcar bra!
AXA har nyligen lanserat sin nya müsli "Func Supermüsli" i sorterna "Blåbär, hallon och havregryn med acai" och "Gojibär, pumpa och havregryn med havtorn". Jag har testat den förstnämnda och tänkte här ge en liten recention!

Innehåll: Blåbär, hallon, pumpakärnor, bransticks, dinkelpuffar, linfrön, vetecrisp, havregryn mm. Jag gillar att müslin består av många olika sorters ingredienser.

Pris: Jag betalade ca 43 kronor för en förpackning på 500 gram,
vilket är alldeles för dyrt!
 
Näring: Om man jämför med andra müslisorter innehåller denna generellt sett mer protein, vilket kan vara positivt då protein ger en bra mättnad. Müslin innehåller inget tillsatt socker. Sötman man känner kommer från frukt  och bär. Den innehåller även en hel del fibrer.

Smak: En god och krispig müsli! Dock skulle den kunna innehålla lite mer hallon och blåbär för smakens skull! På förpackningen står det att det endast är 1% hallon i müslin, så det är alltså inte speciellt mycket.

Konsistens: En ganska krispig müsli, vilket jag tycker är positivt.

Förpackning: En mycket fin och inbjudande förpackning som gör att man blir sugen på att köpa müslin. Dessutom en praktisk öppning på sidan som man häller ut müslin från. På baksidan av förpackningen finns fina bilder på och fakta om ingredienserna i müslin, vilket jag tycker är bra!

Helhet: En god müsli som dessusom är ganska nyttig (i alla fall i jämförelse med andra müslisorer). Priset drar dock ner helhetsbetyget.


Kommentarer
Postat av: Clara

Ser gott ut :)

2012-01-30 @ 20:47:47
URL: http://tusenett.blogg.se/
Postat av: Tess

Mm, ser väldigt fräsch å god ut!

2012-01-30 @ 23:44:12
URL: http://Http://Theresiast.blogg.se
Postat av: carolina - med Lo:s syskon i magen.

Ser gott ut, men alltså...priset! Kan inte betala av princip, oavsett hur func den är ;-)

2012-02-05 @ 20:56:55
URL: http://acarolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback