Färsk tonfisk och rotisar


Stekt tonfisk, rotfrukter och tzatziki


För att förhindra att tonfisken blir torr, ska du inte steka igenom den helt och hållet. Tonfisken är klar när allt är genomstekt förutom en liten rand i mitten. Några minuter på varje sida räcker.


Palsternacka, kålrot, rotselleri, potatis, aubergine, morot, paprika, gul lök och zucchini


Kommentarer
Postat av: emma

va gott det såg ut, magen börjar kurra (lunchtider närmar sig).

2011-09-05 @ 11:33:10
URL: http://emmalona.blogg.se/
Postat av: Lasse N

Nyttigt och gott,eller hur? Vad säger du som dietist?

2011-09-05 @ 12:07:06
Postat av: Malin Jönsson

Ser gott ut! Nyfiken på hur du gör din tzatsiki? :)

2011-09-05 @ 19:50:41
URL: http://notordinary.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback