Fylld paprika

Fyllda paprikor är ju jättegott, men det blir inte riktigt av att man lagar det så ofta, i alla fall inte jag. Det går att variera hur man vill och det är lätt att göra till en vegetarisk rätt. Den här måltiden blev jättegod och jag ska försöka se till att laga fyllda paprikor lite oftare! :)


En fylld paprika, blandad sallad med ärtor, gräddfil med svartpeppar och en klick ajvar relish

Parikan är fylld med råris, mosade kikärtor, lök, vitlök, purjolök och champinjoner. Jag blandade samman allt och rörde ner ett rått ägg så att fyllningen skulle hålla ihop bättre och bli lite "krämig". Jag kryddade med salt och peppar och strödde över fetaost innan jag ställde in det i ugnen (200 grader i ca 20 minuter).

Här är ett tidigare inlägg med fylld paprika.



Kommentarer
Postat av: Helena

ser supergott ut!



Ha en bra helg elina!

KRAMAR

2010-09-24 @ 20:57:49
URL: http://matresan.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Älskar denna rätt så gott!!

2010-09-24 @ 22:16:41
URL: http://mymica.blogg.se/iheartgreen
Postat av: Emma

Du har så bra fantasi! :)

2010-09-25 @ 10:47:01
URL: http://bakut.blogg.se/
Postat av: Tara

ååå, har så länge välat laga fyllda paprikor, har bara inte veteat med vad jag skall fylla dem:) Nu kanske jag vet...

2010-09-25 @ 19:03:37
URL: http://tortelina.blogg.se/
Postat av: Jennie

kan du inte tipsa vad man kan använda sin ajvar till? jag köpte en stor burk och har faktiskt ingen aning vad man kan använda den till, förutom som lite sås vid sidan av kött och sådant. tack på förhand! :D

2010-10-03 @ 19:58:57
URL: http://heymammajaglever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback