Fylld paprika
Fyllda paprikor är ju jättegott, men det blir inte riktigt av att man lagar det så ofta, i alla fall inte jag. Det går att variera hur man vill och det är lätt att göra till en vegetarisk rätt. Den här måltiden blev jättegod och jag ska försöka se till att laga fyllda paprikor lite oftare! :)
En fylld paprika, blandad sallad med ärtor, gräddfil med svartpeppar och en klick ajvar relish
Parikan är fylld med råris, mosade kikärtor, lök, vitlök, purjolök och champinjoner. Jag blandade samman allt och rörde ner ett rått ägg så att fyllningen skulle hålla ihop bättre och bli lite "krämig". Jag kryddade med salt och peppar och strödde över fetaost innan jag ställde in det i ugnen (200 grader i ca 20 minuter).
Här är ett tidigare inlägg med fylld paprika.
ser supergott ut!
Ha en bra helg elina!
KRAMAR
Älskar denna rätt så gott!!
Du har så bra fantasi! :)
ååå, har så länge välat laga fyllda paprikor, har bara inte veteat med vad jag skall fylla dem:) Nu kanske jag vet...
kan du inte tipsa vad man kan använda sin ajvar till? jag köpte en stor burk och har faktiskt ingen aning vad man kan använda den till, förutom som lite sås vid sidan av kött och sådant. tack på förhand! :D