Biffar
Potatis- och rödbetsbiffar serverade med stekt laxfilé och vitkålssallad
Ingredienser till ca 6 st biffar
3 potatisar
3 rödbetor
1 ägg
2 msk vetemjöl
Salt och peppar
Gör så här
Skala och riv potatisarna och rödbetorna grovt på ett rivjärn. Lägg ner i en bunke och blanda tillsammans med ägg, mjöl och kryddor. Värm lite matfett i en stekpanna. Forma röran till biffar med händerna och lägg ner dem i pannan. Stek biffarna några minuter på varje sida tills de får en fast konsistens och en fin yta.
Haha ja jag såg det...! Idag regnar det i Prag så hoppas ni har bättre väder. Men i helgen hade vi 17 grader. Helt konstigt att åka från snöstrom till 17 grader lixom!!! Jag vill faktiskt inte åka hem. Det är trevligt här, och jag har sån ångest för uppsatsen. Men jag ser fram emot fredag!!! krmaar
Vad gott det låter. Älskar rödbetor i alla former! jag bloggade om en rödbetskaka igår. Inte lika nyttig dock....;)
Det låter gott, får testa det imorgon kanske :)
Det är alltid inspirerande att gå in på din blogg! :)
Testgjorde dessa idag och de blev supergoda! Tack för receptet!