Kesokaka
Kesokaka med en klick lingonsylt och några sötmandlar. Kesokaka passar bra som mellanmål eller efterrätt.
Ingredienser (till ca 3 portioner)
2 ägg
1 tsk socker (kan uteslutas)
250 gram keso
2 msk grovhackad mandel
Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda ägg och socker och vispa lätt. Rör ner keso och mandel. Smörj en mindre ugnssäker form och häll i blandningen. Grädda i mitten av ugnen 20-30 minuter. Kakan ska bli fast och ytan ska få lite färg.
Det måste jag testa nån gång, gillar verkligen keso:)
Verkar jättegott!
Jag gillar verkligen din blogg,den inspirerar till ett hälsosamt liv på ett bra sätt, har provat en del utav dina recept och jag älskar dom! :D
Jag älskar keso! Måste testa detta någon gång! :-)
Det här har jag varit nyfiken på ända sedan jag fick smaka det till efterrätt i höstas! Kul att du lade upp recept :) måste testas!
nu har jag lånat din bild till min blogg o kesokakan står i ugnen:)
ser jättegott ut! :) Men jag letade efter hur du gör kesoplättar, har du lagt ut receptet eller är det bara den bilden jag råkade se? :)
Har testat detta nu, jättegott!!! Gräddade i portionsformar och serverade med hemkokt blåbärssylt. Mums! Tack för tipset!!!!