Dagens lunch


Råraka med vitkålssallad och lingonsylt

Ingredienser till ca 3 st rårakor
3 potatisar
2 morötter
2 ägg
Salt och peppar
Fett att steka i

Gör så här
Skala och riv potatisarna och morötterna grovt. Blanda i äggen och rör om noga. Krydda. Smält fettet i en stekpanna och häll lite smet i pannan. Stek rårakorna några minuter på varje sida, tills de får en gyllenbrun färg och blir lite frasiga.

Kommentarer
Postat av: Åsa/ En Sida Med Mat

Detta är ju sååå gott!!!

2010-01-13 @ 13:09:55
URL: http://www.ensidamedmat.se
Postat av: Jens

Nice, det där lär jag göra nån dag faktiskt.

2010-01-13 @ 15:25:08
Postat av: Helena

lät du inte dem bada i smör när du stekte dem? ;P

2010-01-13 @ 16:40:32
URL: http://matresan.blogg.se/
Postat av: Drusko

Råraka..., inte så vanligt, va? Men det ser ju gott ut!

2010-01-14 @ 08:07:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback