Broccoligratäng
Du behöver
Ca 10 st broccolibuketter
2 ägg
0,5 dl mjölk
0,5 dl filmjölk
0,5 dl keso
Salt, svartpeppar, vitpeppar
Gör så här
Blanda ihop äggen, mjölken, filen, keson och kryddorna. Lägg broccolin i en ugnssäker form (jag använde en ganska liten form, så om du har en större så är det bra att kanske dubbla ingrediensmängderna). Häll äggblandningen över broccolin. Låt stå i ugnen; 200 grader i ca 20 minuter. (Om du vill göra gratängen ännu godare så kan du strö lite riven ost ovanpå, innan du ställer in den ugnen.)
Jag serverade tillsammans med blodpudding. Mums!
Kommentarer
Postat av: mirran
Blodpudding är alltid gott.
Postat av: Hanna
Broccoligratäng är en favorit!! Har inte testat med keso, det måste jag göra!!
Postat av: Rebecca
Kan man använda filmjölk om den ska in i ugnen? Blir den inte typ... sur? :S
Trackback