Frukost med brödtest
• Naturell lättyoghurt med banan, päron, müsli och linfrön
• 2 st Pågen God Form med philadelphiaost, skinka, tomat, paprika, sallad och majs
Pågen God Form är ett nyckelhålsmärkt bröd med 25% fullkorn och 6% kostfiber. De sex första ingredienserna på ingredienslistan (alltså de mest förekommande ingredienserna i brödet) är vetemjöl, vatten, fullkornsvetemjöl, dinkelmjöl, krossade fullkornskärnor av dinkel och surdeg på vete. Det innehåller även gula linfrön och vetegroddar.
Jag tycker att det var goda bröd. Saftiga, mjuka och smakrika. Surdegen ger brödet en lite "syrlig" smak, som jag tycker gjorde bröden goda. Jag provade att rosta ett bröd, vilket blev väldigt gott! Bröden är praktiska att göra dubbelmackor av om man ska på utflykt eller vill ta med sig mackor till skolan/jobbet. Bröden är ganska stora så om man gör en dubbelmacka med matigt pålägg så kan det bli en bra lättare lunch.
En förpackning innehåller sex stycken subs, alltså 12 bröd, och kostar ca 25 kronor.
Låter gott! Själv är jag helt fräst av "frökusar" just nu. Såå goda :-)
Det lät jätte gott:)
hur mkt socker är det i dem?
Är det ett "bra" bröd? snabba kolhydratrer, fett?
Sara - Jag skulle säga att det är ett bra bröd. Det beror ju såklart på vad man tycker är bra.. men eftersom det är fiberrikt, innehåller surdeg mm så tycker iaf jag att det är ett hyfsat bra bröd :)
Joanna - Det innehåller 45 gram kolhydrater (per 100 gram), varav 3,5 gram sockerarter.
Åh, jag kan nog aldrig få nog av frukostbilder! Det är det bästa som finns!
Eller nej. Att äta frukost är nog det bästa som finns! Mmmmm..
Åh, jag kan aldrig få nog av frukostbilder! Det är det bästa som finns!
Eller nej. Att äta frukost är nog det bästa som finns! Mmmmm..
Får jag låna bilden och länka från min blogg? :-)