Dagens lunch


Moghrabiah
Ugnsstekt lök, morot, tomat och lax
Paprika, gurka, isbergssallad
Turkisk yoghurt med svartpeppar

Moghrabiah kallas också pärlcouscous, eftersom det är som stora "couscous-korn". Enligt Frebaco används moghrabiah mycket i Libanon och då främst i grytor och i sallder. Jag tyckte det var riktigt gott! =)




Kommentarer
Postat av: Alex

jag har oxå testat det där "kornet", det var faktiskt jättegott =)

2010-03-09 @ 12:21:15
Postat av: Sofie Mumsfillibaba

Gillar Moghrabi! Gott att göra som en sallad med vinägrette som man blandar med för att få lite mer smak!



Har ej fått vinsten ännu. Inte hittat till min brevlåda:). Maila mig om du behöver min adress...

2010-03-09 @ 13:40:18
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Jenna

Oj så spännande :) det där ska jag kika efter i affären!

2010-03-09 @ 18:38:57
URL: http://jennas.blogg.se/
Postat av: Emma

Aha.. har aldrig provat. Smakar det som couscous eller bulgur eller något liknande tro?

2010-03-09 @ 19:26:03
URL: http://heavemma.blogg.se/
Postat av: Kalasgott

Sv: Tusen tack!! Jag fotar med en Canan EOS 450D, den är superbra, och extra bra är min mamma som brukar hjälpa mig! Hon är fotograf, så det är toppenkäckt! ;)



Kramar, Jennie.

2010-03-09 @ 21:54:35
URL: http://kalasgott.blogg.se/
Postat av: Malin

Vad fräscht och gott det ser ut! :)

2010-03-09 @ 22:54:47
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Fröken Dill

Moghrabi är perfekt i matiga sallader. Nu var det ett tag sedan det åts hemma hos mig, så stort tack för inspiration!

Hälsar fröken Dill

2010-03-10 @ 06:52:46
URL: http://www.frkdill.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback