Dagens lunch
Moghrabiah
Ugnsstekt lök, morot, tomat och lax
Paprika, gurka, isbergssallad
Turkisk yoghurt med svartpeppar
Moghrabiah kallas också pärlcouscous, eftersom det är som stora "couscous-korn". Enligt Frebaco används moghrabiah mycket i Libanon och då främst i grytor och i sallder. Jag tyckte det var riktigt gott! =)
jag har oxå testat det där "kornet", det var faktiskt jättegott =)
Gillar Moghrabi! Gott att göra som en sallad med vinägrette som man blandar med för att få lite mer smak!
Har ej fått vinsten ännu. Inte hittat till min brevlåda:). Maila mig om du behöver min adress...
Oj så spännande :) det där ska jag kika efter i affären!
Aha.. har aldrig provat. Smakar det som couscous eller bulgur eller något liknande tro?
Sv: Tusen tack!! Jag fotar med en Canan EOS 450D, den är superbra, och extra bra är min mamma som brukar hjälpa mig! Hon är fotograf, så det är toppenkäckt! ;)
Kramar, Jennie.
Vad fräscht och gott det ser ut! :)
Moghrabi är perfekt i matiga sallader. Nu var det ett tag sedan det åts hemma hos mig, så stort tack för inspiration!
Hälsar fröken Dill