Broccoligratäng


Du behöver
Ca 10 st broccolibuketter
2 ägg
0,5 dl mjölk
0,5 dl filmjölk
0,5 dl keso
Salt, svartpeppar, vitpeppar

Gör så här
Blanda ihop äggen, mjölken, filen, keson och kryddorna. Lägg broccolin i en ugnssäker form (jag använde en ganska liten form, så om du har en större så är det bra att kanske dubbla ingrediensmängderna). Häll äggblandningen över broccolin. Låt stå i ugnen; 200 grader i ca 20 minuter. (Om du vill göra gratängen ännu godare så kan du strö lite riven ost ovanpå, innan du ställer in den ugnen.)


Jag serverade tillsammans med blodpudding. Mums!

 


Kommentarer
Postat av: mirran

Blodpudding är alltid gott.

2009-10-16 @ 09:35:56
Postat av: Hanna

Broccoligratäng är en favorit!! Har inte testat med keso, det måste jag göra!!

2009-10-16 @ 10:29:15
URL: http://hanneys.blogspot.com
Postat av: Rebecca

Kan man använda filmjölk om den ska in i ugnen? Blir den inte typ... sur? :S

2009-10-16 @ 14:40:34
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback