Dagens gröt


Jag gillar gröt väldigt mycket, men har kommit på att jag är ganska kräsen när det kommer till typ av gröt, tillbehören och mjölken. När det gäller grynen ska det helst vara Gyllenhammars fiberhavregryn blandat med hela linfrön och kruskakli. Mjölken ska vara sojamjölk, och tillbehören ska bestå av massa frukt och/eller bär. Dessutom ska man salta gröten rätt rejält (saltet kanske jag borde börja minska lite på i och för sig...). Två portioner gröt kan alltså skilja sig rejält från varandra och jag har verkligen kommit på hur jag vill ha min gröt! :-)


Kommentarer
Postat av: emelie

det där såg galet gott ut.

igår käkade jag fiberhavregrynsgröt med linfrön, gojibär, solrosfrön, salt & toppade det hela med saffran. hello julkänslan!

2011-10-20 @ 09:48:57
URL: http://emsiiiis.blogg.se/
Postat av: Tiger

Den enda gröten jag kan äta är den som är gjord med juice istället för vatten! Fiberhavregrynsgröt med juice, skivad banan, frysta hallon och blåbär och så mjölk, mmm :) <3

2011-10-20 @ 17:12:08
URL: http://tiger.spotlife.se
Postat av: Tess

Saltet är a och o! :) Inte så bra kanske..

2011-10-20 @ 21:05:03
URL: http://theresiast.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag älskar gröt, men varierar gärna sorter och tillbehör. Havregrynen får gärna vara saltå kvarns, de gillar jag bäst! Din gröt på bilden såg mumsig ut. Gott med olika frukter och bär till.Är lite nyfiken eftersom vi är i samma branch, vad är det du jobbar med nu? Friskvård?2011-10-21 @ 12:19:42
URL: http://www.matsaklart.se
Postat av: Chrissie

Jag har sedan något år slutat salta gröten helt. Inget salt. Det är gott, man känner den äkta smaken. Helt onödigt att salta gröten!

2011-11-19 @ 20:59:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback