Sommarmellanmål


Kesoplättar med fruktsallad (galiamelon, passionsfrukt och nektarin) och en klick kesella. Ett somrigt och supergott mellis!

Ingredienser till ca 8 st kesoplättar
250 gram keso
2 ägg
2 msk mjöl
1 msk havregryn
En nypa salt

Gör så här
Rör samman alla ingredienserna. Värm lite matfett i en stekpanna och stek som vanliga plättar, några minuter på varje sida.


Kommentarer
Postat av: emelie

jag käkade kesoplättar igår - gudomligt gott.

serverade med vaniljkesella och färska svenska jordgubbar <3.

2011-07-01 @ 19:24:34
URL: http://emsiiiis.blogg.se/
Postat av: sandra

måste prova, lät jättegott :D

2011-07-01 @ 19:35:39
URL: http://sandrashalsa.blogg.se/
Postat av: Karin

Jaa, halloumi är verkligen smarrigt :)

2011-07-02 @ 22:37:23
URL: http://saudade.blogg.se/
Postat av: Helena

Gud så gott det ser ut!

2011-07-04 @ 10:28:07
URL: http://matresan.blogg.se/
Postat av: Caroline

HUR kan du steka plättarna? Älskar kesoplättar men det blir verkligen katastrof när jag steker dom, dom bränns fast och stelnar aldrig. Resultatet ser ut som äggröra... Tips?!

2011-07-06 @ 19:18:11
Postat av: Marie

Vilka härliga recept du har! Hit kommer jag tillbaks :) Kolla gärna in min nystartade blogg med tips på enkel och billig (och gärna hälsosam) mat!

2011-07-07 @ 00:13:24
URL: http://allakanlaga.wordpress.com
Postat av: Sabine

åh dessa plättar måste jag absolut prova. Verkar hur enkelt och gott som helst. Receptet sitter nu på kylen, brevid receptet till bovetepannkakor. =) xxx



2011-11-09 @ 17:09:58
URL: http://valbefinnaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback