Dagens middag


Bladspenat, laxfilé, ugnsrostad pumpa och morotstzatziki

Det var extrapris på svensk pumpa när jag handlade idag, så jag passade på att köpa en. Jag saltade och droppade saft från en halv apelsin över pumpabitarna innan jag satte in dem i ugnen (200 grader i ca 20 min). Pumpan fick en god men ganska svag smak av apelsin.

Tycker ni om pumpa?


Kommentarer
Postat av: Ida

Jag har bara testat en gång för länge sedan... En pumpapaj som inte var speciellt god :P

2010-10-14 @ 20:33:38
URL: http://idasvedlundstahl.blogg.se/
Postat av: Emma

det såg smarrigt ut :)

2010-10-14 @ 21:29:25
URL: http://emmalona.blogg.se/
Postat av: emelie

Jag har bara smakat pumpa en gång, för massor av år sedan, känns som att jag borde prova igen, men jag vill ha en butternutpumpa, men finner det ingenstans!

2010-10-14 @ 22:49:17
URL: http://matomspunnet.blogg.se/
Postat av: Lasse

Bladspenat ser gott och fräscht ut.

2010-10-15 @ 09:34:58
Postat av: Hanna

Jag skulle gärna vilja ha receptet på den där morotstzatzikin, ser riktigt gott ut!



2010-10-16 @ 00:48:15
URL: http://hellyeeah.blogg.se/
Postat av: Helena

pumpasoppa är jättegott! :) i australien och nya zeeland äter folk pumpa hela tiden, så där blev det en hel del pumpaätninG! ha en fin helg elina! Saknar dig!!!

2010-10-16 @ 13:10:10
URL: http://matresan.blogg.se/
Postat av: Sari

pumpa e´gott....och ska minsann testa din maträtt idag,o))

2010-10-19 @ 08:58:14
URL: http://tuulikki.blogg.se/
Postat av: Ellis

Har nog aldrig smakat på annat än pumpafrön... Men du, morotstzatziki, hur gör man det? Verkar smaskens, bara byta ut gurkan mot morot?

2010-10-22 @ 17:54:34
URL: http://ellisbellis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback