Dagens middag
Bladspenat, laxfilé, ugnsrostad pumpa och morotstzatziki
Det var extrapris på svensk pumpa när jag handlade idag, så jag passade på att köpa en. Jag saltade och droppade saft från en halv apelsin över pumpabitarna innan jag satte in dem i ugnen (200 grader i ca 20 min). Pumpan fick en god men ganska svag smak av apelsin.
Tycker ni om pumpa?
Jag har bara testat en gång för länge sedan... En pumpapaj som inte var speciellt god :P
det såg smarrigt ut :)
Jag har bara smakat pumpa en gång, för massor av år sedan, känns som att jag borde prova igen, men jag vill ha en butternutpumpa, men finner det ingenstans!
Bladspenat ser gott och fräscht ut.
Jag skulle gärna vilja ha receptet på den där morotstzatzikin, ser riktigt gott ut!
pumpasoppa är jättegott! :) i australien och nya zeeland äter folk pumpa hela tiden, så där blev det en hel del pumpaätninG! ha en fin helg elina! Saknar dig!!!
pumpa e´gott....och ska minsann testa din maträtt idag,o))
Har nog aldrig smakat på annat än pumpafrön... Men du, morotstzatziki, hur gör man det? Verkar smaskens, bara byta ut gurkan mot morot?