Lunch


Fullkornsbulgur med kycklingröra och sallad bestående av rädisor, ärtor, majs, tomat, broccoli, gurka och paprika.

Ingredienser till ca 4 portioner kycklingröra
3 Kycklingfiléer
Matfett till stekning
1 msk redning
2 dl crème fraiche
1 dl vatten
1 msk stark senap
6 st soltorkade tomater i strimlor
3 msk persilja
1 krm svartpeppar

Gör så här
Skär den tinade kycklingen i mindre bitar. Hetta upp matfett i en panna och bryn kycklingen i några minuter. Strö över redningen och blanda om. Häll över vatten och crème fraiche. Rör om och koka upp. Låt såsen koka några minuter. Tillsätt senap och soltorkade tomater. Låt koka ca 2 minuter. Krydda med persilja och svartpeppar.



Jag inspirerades av detta recept på kasslersås från Allt om mat.

Kommentarer
Postat av: Lina

Du använder fullkornsbulgur ser jag, men är vanligt bulgur inte hälsosamt?

2010-03-24 @ 14:32:32
Postat av: Sofie

Vilken fetthalt har du på creme fraichen?

2010-03-24 @ 16:12:08
Postat av: Emmy

Ser jättegott ut!

2010-03-24 @ 16:14:02
URL: http://remsansbistro.blogspot.om
Postat av: Filibabba

Lina - Jo, det är också bra, men just idag kände jag för fullkornsbulgur. =)



Sofie - Jag använde lätt crème fraiche!

2010-03-24 @ 16:18:23
URL: http://filibabba.blogg.se/
Postat av: Jessica / stylebyojj

det var en gång en rysk, en tysk och en bellman. då sa bellman, går du inte in på stylebyojj.blogg.se kommer det här skämtet handla om dig..

2010-03-24 @ 16:40:07
URL: http://stylebyojj.blogg.se/
Postat av: Jonna

mums! din blogg sparar jag så slipper jag köpa kokbok! ;)



riktigt goda recept och fina bilder! :)

2010-03-24 @ 22:50:41
URL: http://septemberjonna.blogg.se/
Postat av: S

Ser supergott ut!

2010-03-25 @ 00:58:27
URL: http://studentkrubb.blogg.se/
Postat av: Drusko

Man blir ju riktigt hungrig fast det är denna tidiga timme.

2010-03-25 @ 08:49:23
Postat av: Hanna

Mmm, ser jättegott ut!

2010-03-26 @ 09:09:22
URL: http://hanneys.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback