Rabarberpaj



Det här receptet kan jag verkligen rekommendera.
Det blir en "knäckig" och väldigt god paj!

Ingredienser till 1 paj
2 dl havregryn
2 dl socker
1,75 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver
1 krm vaniljsocker
125 g smör
0,5 dl vispgrädde
0,5 dl ljus sirap
3-4 st rabarberstänger


Gör så här
Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Smält smöret i en gryta tillsammans med grädde och sirap och blanda sedan ner det i bunken med de torra ingredienserna. Hacka rabarbern i mindre bitar, lägg dem i en smord form och bred på röran. Grädda ca 40 min i 150 grader.


Receptet hittade jag här.


Kommentarer
Postat av: Mia

Åh vad gott det ser ut! :)

2010-06-06 @ 08:31:27
URL: http://metrobloggen.se/sweetpee
Postat av: Emma

Rabarber är såå gott! Och det knäckiga låter lovande :)

2010-06-06 @ 13:27:04
URL: http://bakut.blogg.se/
Postat av: Ida Jansson

Ser extremt gott ut! Måste testas=)

2010-06-06 @ 16:00:15
URL: http://ollenboff.bloggsoda.se
Postat av: Helena

Åh jag älskar rabarberpaj!! :) speciellt det här knäckiga

2010-06-06 @ 19:54:48
URL: http://matresan.blogg.se/
Postat av: Mange

Ahhh..., jättegott!

2010-06-07 @ 09:46:48
Postat av: Hanna

Rabarberpaj är så gott!!!

2010-06-08 @ 13:36:10
URL: http://hanneys.blogspot.com
Postat av: I Nadjas kök

älskar rabarberpaj! Jag har ett recept med kokostopping på som är suveränt god, men denna låter också helt underbar så den måste jag provbaka.

2010-06-14 @ 07:05:19
URL: http://www.nadjaskitchen.se
Postat av: Larah

Matmuffins tycker jag är bra att ta med sig som mellis på skolan och så, då passar dom perfekt

2011-06-02 @ 08:08:21
URL: http://www.bookwormlab.com/term-paper-help
Postat av: mandy beck

every time I look at food I get crazy about it!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback