Frukost


Banangröt med lingonsylt, russin och äppelbitar

Koka gröt som vanligt, men efter ungefär halva koktiden har du i ungefär en halv mosad banan, som får koka med de sista minuterna. Gröten får en god och lagom kraftig smak av banan. Det blir riktigt gott! =)

Kommentarer
Postat av: Angelica

det där är gott!! :-D

2010-04-01 @ 10:24:01
Postat av: En annan Angelica

Jag brukar byta en del av vattnet mot apelsinjuice, det blir också väldigt gott!

2010-04-01 @ 20:15:45
Postat av: Emorroidi

Jag har bara testat skivad banan på som är jättegott, ska testa detta imorgon.

2010-04-08 @ 15:37:59
URL: http://www.it.hemapro.com/
Postat av: Sanna

Ett tips är att koka gröten som vanligt sen mossa en banan och blanda ner, jag brukar ha lite lågkalori hallon sylt och mjölk till..

2010-04-15 @ 09:43:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback