Fisksoppa
Ingredienser till 4 portioner:
♦ Valfri fisk (tinad) ca 400 gram
♦ 4 potatisar
♦ 2 st gula lökar, finhackade
♦ 1 msk smör eller margarin
♦ 1 burk (400 g) krossade tomater
♦ 1 tsk salt
♦ 1 krm vitpeppar
♦ 1 st fiskbuljongtärning
♦ 2 dl vatten
♦ 2 tsk timjan
Gör så hör:
Koka potatisarna.
Fräs lök i matfettet.
Tillsätt de krossade tomaterna, salt, vitpeppar, fiskbuljongtärning, vatten och timjan.
Låt det koka ca 5 minuter.
Skär fisken i jämnstora bitar och lägg ner den i tomatsåsen.
Sjud på svag värme i 10-15 minuter eller tills fisken är vit och fast.
Skär potatisen i mindre bitar och blanda ner i tomat- och fiskblandningen.
Receptet är inspirerat av Uppladdningen.
Kommentarer
Postat av: mirran
Fin tallrik och god mat!
Postat av: Kalasgott
Oj så gott! Mums! :-)
Postat av: Emma
Hej!
Ville bara säga att eran blogg har valts, med två andra, av mig till pay-it-forward rörelsen!!! Nu är det din tur att rekommendera för dina läsare 3 andra (mindre)blogg som du tycker är bra!
Trackback