Fjällpastrami


Ridderheims har tagit fram några olika produkter som är fria från E-nummer. Även om jag ibland kan tycka att hela debatten om E-nummer är lite överdriven (personligen så är jag kanske inte fullt så skeptisk mot E-nummer som många andra verkar vara), tycker jag att det är positivt att de har utvecklat E-nummerfria produkter, eftersom många verkar efterfråga det. Jag har testat några av deras produkter och först ut blev Fjällpastrami!

Jag valde att ha det som pålägg, vilket var jättegott! Detta är en produkt som jag kan tänka mig att köpa. Den var saftig och väldigt god kryddad! För att piffa upp mackan lite extra så blandade jag lite lättkesella med finhackat äpple och klickade ut över pastramin. Supergott blev det!
"Varsamt kokt i fjällvatten och därefter rullad för hand i svartpeppar. Helt fri från E-nummer och andra konstgjorda smaktillsatser. Tillverkad i Jokkmokk".

Kommentarer
Postat av: Mona

Hejsan,

Jag hittade precis din blogg och jag måste bara säga att den är kanon! Jag kommer defenitivt att fortsätta läsa den här, den är väldigt inspirerande och recepten verkar ju vara jättegoda!

God Jul!

2009-12-10 @ 08:49:25
Postat av: Filibabba

Mona - Åh vad kul att du gillar bloggen! :)

2009-12-10 @ 11:33:28
URL: http://filibabba.blogg.se/
Postat av: Natasha

Det ser så himla gott ut!

2009-12-10 @ 13:28:13
URL: http://www.natashasblogg.se/
Postat av: Karin

hehe vad precis.. äter just nu en pastrami-macka!!

2009-12-10 @ 17:30:28
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Sara

Håller med om att hysterin är lite överdriven...men hur smakade det, smakade pastramin annorlunda "E-nummer-fri"? Det såg iallafall väldigt gott ut:)

2009-12-10 @ 18:43:27
URL: http://behealthbeyou.blogg.se/
Postat av: Anonym

hejhopp! kikar in :)

2009-12-10 @ 19:43:45
URL: http://musicrecord.blogg.se/
Postat av: Jennie

Hej!

Jag tycker oxå debatten är lite hysterisk ibland, däremot så upplever jag själv att ju mer man konsumerar Utan e-nummer, ju mer tycker man att produkter med e-nummer har en egen liksom smak...ibland upplevs den som en bi-smak... Sen är d ju knäppt för alla e-nummer är ju inte onaturliga...och det är ju inte lätt att håll ordning på när man står där i affären och inte vill ha alltför många onaturliga tillsatser....men lite rödbetsextrakt gör ju liksom inget...

2010-01-14 @ 21:16:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback