Kvällsmål


♥ Lättfil med sharonfrukt, nätmelon, blåbär och solroskärnor
♥ Smörgåsar med rökt kalkon, sallad och paprika. Brödet är gjort efter receptet i inlägget nedan, och denna gång hade jag i krikon. Det blev jättebra! =)


Krikon är en underart till plommon, och vi har massor av dem i våran trädgård! :D

Kommentarer
Postat av: ..:Sarah:..

men desamma :)

2009-08-23 @ 20:40:11
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Så gott med plommon, kul att ni får så mycket!

2009-08-23 @ 20:56:17
URL: http://mimmismat.wordpress.com
Postat av: saratilda

Vilken mumsig fruktost



www.saratilda.blogg.se

2009-08-24 @ 11:53:59
URL: http://saratilda.blogg.se/
Postat av: Helena Ljunggren

Fantastiskt gott med krikon!



www.helenaljunggren.com

2009-08-24 @ 12:34:47
URL: http://www.helenaljunggren.com
Postat av: Kryddburken

Härligt gott med krikon alltså! Att bara sätta sig ner under ett träd och äta... Jag brukar göra marmelad på dessa, det blir himla gott på hårt tunnbröd! Hoppas allt är väl med dig! Kram från mig på ön...

2009-08-25 @ 21:52:52
URL: http://kryddburken.se
Postat av: Emma

Gud vad gott och nyttigt det där ser ut att vara!

2009-08-30 @ 15:11:31
URL: http://godisflickan.blogg.se/
Postat av: Fröken Dill

Spännande med krikon, är de söta, som små plommon eller mer syrliga?

Undrar fröken Dill

2009-08-31 @ 11:40:57
URL: http://www.frkdill.blogspot.com
Postat av: tina

Krikon! Aldrig hört talas om detta, intressant!

2009-09-07 @ 21:42:06
URL: http://www.pickipicki.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback